Bakgrunden till denna blogg...

...är att jag, som heter Elin Bramsäter, går tredje året på gymnasiet och ska därför genomföra ett projektarbete. Jag går ett program som inriktar sig på media och journalistik men som grundar sig på den samhällsvetenskapliga linjen, med andra ord hade jag ganska fria händer att välja projekt eftersom projektet ska kunna knytas till programet.


I alla fall så valde jag att rikta in mig på klimatet, jag ville göra ett informationshäfte att dela ut. Har dock insett att det skulle komma att bli väldigt komplicerat och hur miljövänligt är det att använda en massa papper som folk troligen inte ens kommer ägna särskilt stor tanke? Nej, jag kom istället på att använda en metod som idag är otroligt populärt bland de i min ålder: Blogga. Jag kan skriva hur mycket jag vill och kommer inte vara lika begränsad som om jag gjort ett häfte och det är lätt att uppdatera då det ständigt händer nya saker ute i världen.

Så detta är "orsaken" till varför jag startat denna blogg och mina förhoppningar är att den kommer bli läst av många och att jag ska vara duktigare på att uppdatera. En ovana jag har är att jag kan vara väldigt engagerad till en början vad gäller saker och ting men tappar fokus efter ett tag och jag förlorar motivationen, jag glömmer bort helt enkelt.

Så välkomen tillbaka du som läser dett aoch jag lovar: Bloggen ska få ett snyggare utseende!


Välkommen till min nya blogg!

Denna blogg kommer handla om klimatet.

Vad klimatet är, en del fakta alltså.
Vad DU kan göra för klimatet, du kan räkna med en hel del tips och råd.
Intressanta artiklar som kan vara både för och emot klimathotet

OCH SJÄLVKLART MINA EGNA ÅSIKTER, SOM ÄVEN DE KAN VARA BÅDE FÖR OCH EMOT

RSS 2.0